SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı'nın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Dr. Kileci, "Kurtuluş Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, vatanını, milletini, bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutan Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz hatırası ve eserleriyle sonsuza dek yaşayacaktır" dedi.

Mesajında Atatürk'ün liderliğini, askeri dehasını ve vatanseverliğini vurgulayan Dr. Kileci, Atatürk'ün Türk milletini aydınlık bir geleceğe taşıyan bir vizyon sahibi olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Dr. Kileci, Atatürk'ün dünya liderleri tarafından saygı ve hayranlıkla anılan bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

Mesajının devamında, Dr. Kileci şunları söyledi: "Ne mutlu bizlere ki böylesi büyük bir liderin kurduğu ülkede, bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce yaşama hakkına sahibiz. Her karışı için canımızı vermekten çekinmeyeceğimiz bu cennet vatanı bizlere emanet eden Büyük Önderimizi, ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz."