Mesajında, Türk ve İslam medeniyetinin büyüklerine her zaman saygılı olmayı öğütlediğini ifade eden Başkan Mahçiçek, yaşlılığın insan hayatının doğal bir evresi olduğunu ve yaşlıların toplum için değerli olduğunu vurguladı. Yaşlıların geçmişi bugüne taşıdığını ve toplumsal değerleri gelecek nesillere aktardığını belirterek, yaşlılara olan saygının toplumun geleceği için hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Başkan Mahçiçek, yaşlıların yaşamın her aşamasında aktif olmaları gerektiğini ve Onikişubat Belediyesi olarak yaşlılara destek olma sorumluluğunu üstlendiklerini belirtti. Memur ve İşçi Emeklileri Dinlenme Salonu gibi projelerle yaşlılara sosyal bir ortam sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Yaşlılara saygı ve sevginin yeni kuşaklara da öğretilmesinin önemine vurgu yapan Başkan Mahçiçek, aile bağlarının korunması ve toplumun her bireyinin yaşlılara saygı göstermesinin toplumsal uyum için gerekliliğine işaret etti.

Mesajını tüm büyüklerimize sağlık ve esenlik temennisiyle sonlandıran Başkan Mahçiçek, yaşlılara olan sevgi ve saygının önemini vurgulayarak, Yaşlılar Haftası'nı kutladı.