Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın talimatıyla 1 Ocak Pazartesi gününe kadar tüm açılış, konser ve etkinlikler iptal edildi. Aras, "Şehitlerimizin anısına saygı şiarıyla yeni yıl kutlama etkinliklerimizi gerçekleştirmeme kararı aldık. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yüce milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Fethiye: Belediye Başkanı Alim Karaca Etkinlikleri Erteledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da "Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" diyerek belediye bünyesinde gerçekleşecek olan tüm etkinlik ve konserlerin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Marmaris: Belediye Başkanı Mehmet Oktay İptal Kararını Açıkladı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, şehit haberlerinden derin üzüntü duyduklarını belirterek, "Hepimizi derinden üzen şehit haberleri nedeniyle 26 Aralık 2023 - 1 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan tüm eğlence programlarımız ve etkinliklerimiz ile yeni yıl konserimizi iptal ettik. Şehitlerimiz ateşi yüreğimize kor gibi düştü. Yasını tuttuğumuz kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; milletimize başsağlığı diliyor; terörü bir kez daha lanetliyoruz" şeklinde konuştu.

İzmir: Efes Selçuk'ta Panayır İptal Edildi

İzmir'de Efes Selçuk Belediyesi, sosyal medya hesaplarında baş sağlığı mesajı yayımlayarak, şehit haberlerinden dolayı tüm etkinlik ve konserlerin iptal edildiğini duyurdu.

Bornova Belediyesi: Kültür Sanat Etkinlikleri İptal Edildi

Bornova Belediyesi, "Yastayız" başlıklı bir açıklama yaparak, "Bu hafta düzenlenmesi planladığımız tüm kültür sanat etkinliklerimizi iptal ettiğimizi kamuoyuna duyururuz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Karabağlar Belediyesi: Yeni Yıl Etkinlikleri İptal Edildi

Karabağlar Belediyesi de sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, "Yastayız. Değerli Karabağlarlı hemşehrilerim; 12 kahraman vatan evladımızı şehit vermenin derin acısını milletçe yaşıyoruz. Şehitlerimizin acısının yüreklerimizi dağladığı bu günlerde, düzenlemeyi planladığımız tüm yeni yıl etkinlikleri iptal edilmiştir" denildi.