Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Andırın’da Kayalıklardan Düşen Avcı İçin Kurtarma Seferberliği

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde kayalıklardan düşen avcı için ekipler zamanla yarıştı. İsminin İ.K. olduğu belirtilen vatandaşın kurtarılması için bölgeye helikopter ambulans sevk edildi. Zorlu arazi koşulları ve olumsuz hava şartlarına rağmen kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Andırın’da Kayalıklardan Düşen Avcı İçin Kurtarma Seferberliği
Paylaş:

Olay, Andırın ilçesi Sumaklı Mahallesi kırsalında, Berke Barajı civarında meydana geldi. Kayalıklardan düşen İ.K. adlı vatandaş için 112 acil servis, AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Sağlık durumunun kritik olduğu belirtilen İ.K.’ye ulaşmak için ekipler yoğun çaba harcıyor.

Zorlu Koşullarda Kurtarma Çalışması
Bölgedeki zorlu arazi yapısı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ekiplerin ulaşımda güçlük yaşadığı belirtildi. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir helikopter ambulans olay yerine sevk edilerek çalışmalara destek sağlandı. AFAD ve itfaiye ekipleri, hem güvenliği sağlamak hem de yaralıya hızlıca ulaşabilmek için hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor.

Hassasiyetle Yürütülen Çalışmalar
Ekipler, kurtarma işlemlerini en kısa sürede tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. İ.K.’nin sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmazken, kurtarma operasyonunun arazi şartlarına rağmen titizlikle devam ettiği açıklandı.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.