Başkan Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Durdu Sefa Kekeç ile birlikte Derepazarı Esnaf Çarşısı’nı ziyaret etti. Heyet, çarşı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.
Deprem sonrası iş yerleri zarar gören esnafların ticari faaliyetlerini sürdürebilmeleri için inşa edilen ve tamamlanarak hizmete açılan Derepazarı Esnaf Çarşısı’nda yoğunluk dikkat çekerken, esnaflar ve vatandaşlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
“Ekonomik Canlılığa Katkı Sağlıyor”
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Görgel, çarşının Kahramanmaraş’ın ekonomik hayatının yeniden canlanmasına önemli bir katkı sunduğunu vurguladı. Görgel, “Depremde iş yerleri zarar gören esnaflarımız için hızlı adımlar attık ve Derepazarı Esnaf Çarşısı’nı hizmete sunduk. Bugün burada esnaflarımızın işlerini sürdürdüğünü ve ekonomik hareketliliğin arttığını görmek sevindirici. Esnafımızın taleplerini dinledik, çözüm noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Görgel, Ramazan Bayramı’nın Kahramanmaraş’a, Türkiye’ye ve tüm İslam âlemine huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.