Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in proje tanıtım toplantısında konuştu. Güngör, Görgel’in projelerini şehre kazandıracağına olan güvenini ifade ederek, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na destek sözü verdi.

Güngör: "Fırat Görgel Projeleriyle Şehrimizi Daha İleri Taşıyacak"

Başkan Güngör, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel’in proje lansmanına katıldık. Tüm projelerini en güzel şekilde şehrimize kazandıracağına hiçbir şüphemiz yok. İnşallah 31 Mart’ta hem Büyükşehir Belediyemizde hem de ilçe belediyelerimizde Cumhur İttifakımıza en yüksek desteği sağlayacağız" dedi.

Toplantıya Yüksek Katılım

Programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, il başkanları, ilçe belediye başkan adayları ve birçok vatandaş katıldı.

Güngör: "İttifakımıza En Yüksek Desteği Sağlayacağız"

Başkan Güngör, toplantının hemşehrileriyle bir araya getirdiğini ve Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberliğini pekiştirdiğini vurgulayarak, "31 Mart’ta hem Büyükşehir Belediyemizde hem de ilçe belediyelerimizde Cumhur İttifakımıza en yüksek desteği sağlayacağız" şeklinde konuştu.