Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, depremlerin ardından hasar gören altyapı hatlarının yenilenmesi çalışmaları hakkında KASKİ'yi ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Başkan Güngör, bu çalışmaların detaylarını KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak'tan aldı.

Başkan Güngör ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, deprem öncesinde ilçelerde altyapı hatlarını yenileme projelerini başlattıklarını ve deprem sonrasında da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İller Bankası ile işbirliği içinde çalıştıklarını belirtti. Altyapının yenilenmesi için yaklaşık 15 milyar TL'lik bir kaynağın sağlandığını söyleyen Başkan Güngör, tüm ilçelerin altyapısını en az 100 yıl boyunca hizmet verecek şekilde yenilemeyi hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Güngör, çalışma arkadaşlarının büyük bir özveriyle görevlerini sürdürdüğünü ve şehrin altyapısını güçlendirmek için kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı. Altyapı çalışmalarının şehre uzun vadeli fayda sağlayacağını belirten Başkan Güngör, şehir genelinde altyapı hatlarının yenilenmesi ile Kahramanmaraş'ın daha güvenli ve modern bir kent haline geleceğini dile getirdi.