Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İzmir'de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e katılmak üzere yola çıkacak olan gençlerle bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Güngör, gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek onlara hayırlı yolculuklar diledi.

Başkan Hayrettin Güngör, konuşmasında, geçtiğimiz haftalarda Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST'e katılmak üzere 160 genci yolcu etmelerinin ardından bu kez İzmir'e gitmek üzere gençleri uğurladıklarını ifade etti. Gençlerin, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te, Türk mühendislerinin geliştirdiği milli araçları inceleme fırsatı bulacaklarını belirten Başkan Güngör, milli teknolojinin gençler için bir ilham kaynağı olacağını ve ilerleyen yıllarda bu bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi.

Bu özel buluşma, gençlerin TEKNOFEST'e dolu dizgin bir heyecanla hazırlanmalarını sağlarken, Başkan Güngör'ün sözleri gençlerde milli teknolojiye duyulan gururun daha da artmasına katkı sağladı.