Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Başkan Güngör, İftar Programında Erbakan ile Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla düzenlenen programda vatandaşlarla iftar yaptı.

Başkan Güngör, İftar Programında Erbakan ile Bir Araya Geldi
Paylaş:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere şehre gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile iftar programında bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Hayrettin Güngör, “Her gün şehrimizin farklı noktalarında iftar sofralarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, orucumuzu açmaya ve Ramazan’ın bereketinden birlikte istifade etmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Mehmet Dere ve teşkilatları tarafından Ramazan Buluşmaları kapsamında düzenlenen iftar programında Genel Başkan Sayın Fatih Erbakan ile hemşehrilerimizin sofrasında orucumuzu açtık. Rabbim oruçlarımızı kabul, sofralarımızı bereketli eylesin” dedi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.