Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile birlikte şehrin gözde turistik alanlarından biri olan Yeşilgöz'ü ziyaret etti. Bu doğa harikası bölgeyi incelemek amacıyla gerçekleşen ziyarette, yapılan ve planlanan çalışmalar da gözden geçirildi. Başkan Güngör, ayrıca vatandaşlarla buluşarak Yeşilgöz'e ilişkin düşüncelerini dinledi.

Başkan Güngör, ziyaretle ilgili açıklamasında, "Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ve milletvekilimiz Mehmet Şahin ile şehrimizin ve bölgenin en güzel doğal miraslarından biri olan Yeşilgöz'ü ziyaret ettik. Alanda yürütülen ikinci etap çalışmalarımızı yerinde inceledik. Hafta sonunu fırsat bilip Yeşilgöz'ü ziyarete gelen hemşehrilerimizle sohbet ettik, görüşlerini aldık. Hemşehrilerimiz Yeşilgöz'ün yenilenen yüzünü çok beğendiklerini ifade ettiler. Buranın turizm potansiyelini ve katma değerini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sloganımız şu: Dünyanın gözü Kahramanmaraş'ta, o da Yeşilgöz'de" dedi.

Yeşilgöz, doğal güzellikleri ve turistik çekiciliği ile Kahramanmaraş'ın önemli bir destinasyonu olarak dikkat çekiyor. Başkan Güngör'ün ziyareti, bölgenin turizm potansiyelini daha da artırma amacını yansıtıyor.