Onikişubat Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Mart Tıp Bayramı'nı unutmadı. Başkan Mahçiçek, çeşitli hediyelerle sağlık ordusunun fedakar mensupları olan doktorlar ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı. Sağlık camiasına ithafen özel temin edilen kupa bardaklar, büyük bir hassasiyetle sağlık çalışanlarına takdim edildi.

Minnet Borcumuzu Ödeyemeyiz

Onikişubat Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatlarıyız. Bu anlayışla, Onikişubat Belediyesi olarak hem minnet duygumuzun bir ifadesi olması anlamında hem de hayatlarını kolaylaştırma ve fayda sağlama noktasında sağlık çalışanlarımıza karşı sorumluluk hissediyoruz" denildi.

Özel Hazırlanan Kupa Bardakları

Her yıl farklı bir hediye ile sağlık çalışanlarına ulaştıklarını belirten paylaşımda, bu yıl sağlık çalışanlarına özel hazırlanan kupa bardaklarının gönderildiği ifade edildi. "Doğrusu onlar için ne yapsak az gelir, haklarını da kesinlikle ödeyemeyiz" denilen paylaşımda, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı can-ı gönülden tebrik edildi.