Hanefi Mahçiçek, 2014 yılından bu yana Onikişubat Belediye Başkanı olarak görev yaparak "Model ve Modern Onikişubat" hedefi doğrultusunda birbirinden anlamlı projeleri hayata geçirdi. Bu on yıllık sürecin sonunda görevi devredecek olması nedeniyle meclis üyeleriyle veda etmek istedi.

14 Mart Yerel Seçimleri ile görevi devredecek olması sebebiyle meclis üyelerine veda etmek isteyen Başkan Mahçiçek, duygusal bir iftar programı düzenledi.

2014-2019 ve 2019-2024 dönemlerinde görev yapan meclis üyeleri ve ailelerinin katıldığı iftar programı, EXPO 2023 Sergi Alanı’ndaki Arasta Çarşısı’nda gerçekleşti.

Misafirlerini tek tek karşılayan ve onlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Dualar eşliğinde oruçlar açılırken, Başkan Mahçiçek'in hayatının anlatıldığı "Bir Yetimin Hikayesi: Hanefi Mahçiçek" adlı kısa film, duygusal anlar yaşattı.

Mahçiçek: "Onikişubat Belediyesi'nin Başarısında Sizlerin Emekleri Var"

Programda konuşan Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi'nin başarısında meclis üyelerinin ciddi emeklerinin olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Cenab-ı Hak herkese bir kader çizgisi çizmiş. O kader çizgisi sizi nereye taşırsa oraya gidersiniz. Ben her zaman derim, hepimizin bir kader çizgisi vardır onu da kimsenin değiştirmeye gücü yetmez. Dolayısıyla iki dönem belediye başkanlığı görevimizi ayın sonunda inşallah tamamlamış olacağız. Değerli kardeşlerim, Onikişubat iyi bir belediye. Bu iyi belediyenin başarısının temel faktörü seçilmiş insanlardır, yani o belediyenin seçilmiş belediye meclis üyeleridir. Onikişubat Belediyesi'nin bu başarısında siz değerli kardeşlerimizin tümünün çok ciddi gayretleri, emekleri var. Hepinize gönülden, yürekten teşekkür ediyorum."

Başkan Mahçiçek, Meclis Üyelerine Teşekkür Etti

Mahçiçek, sözlerinin devamında meclis üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek şunları ekledi:

"Ben hepinize tekrar Onikişubat Belediyesi’ne verdiğiniz çok değerli katkılardan, hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak sizlere bizlere çocuklarımıza beraber, yakınlarımızla beraber sağlık içinde güzellikler içerisinde tekrar böyle güzel günlerde mübarek günlerde bir araya gelmeyi inşallah nasip eder diyorum. Hepinize selamlar, saygılar sunuyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Hayırlı Ramazanlar olsun diyorum."

Başkan Mahçiçek, meclis üyeleriyle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.