Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Baykar Konteyner Kent'te düzenlenen iftar organizasyonunda, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Ramazan ayının sevincini ve mutluluğunu paylaştıklarını belirten Başkan Okay, konuşmasında konteyner kentlerin hızlı bir şekilde oluşturulduğuna dikkat çekti.

Felaket Sonrası Dayanışma

Başkan Okay, konuşmasında, "Yaşadığımız büyük felaketin ardından birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek tüm sorunların üstesinden geldik ve gelmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verdi. Konteyner kentin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu belirten Başkan Okay, devletin büyük bir özveriyle kalıcı konutlar için çalıştığını vurguladı.

Yeni Konutlar İnşa Ediliyor

Depremin yıl dönümünde bazı kalıcı konutların hak sahibi vatandaşlara teslim edildiğini belirten Başkan Okay, şu anda çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini dile getirdi. İnşallah kısa sürede yeni konutların tesliminin gerçekleşeceğini ifade etti.

Birlik ve Beraberliği Pekiştiren İftar Sofrası

Başkan Okay, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Vatandaşlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Ramazan ayı geçirmelerini temenni etti.