Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, 6 Şubat depreminin 1. yıl dönümünde Kahramanmaraş'ta depremzedelere destek ziyaretlerinde bulundu. Program kapsamında Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığını ziyaret eden Uslu, burada şube başkanı Necati Kahveci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Uslu, programın devamında depremde hayatını kaybeden üyelerin mezarlarını ziyaret etti. Kapıçam Şehir Mezarlığı'nda yapılan anma töreninde Başkan Uslu, depremde kaybedilen üyeler için dua etti ve anılarını yâd etti.

Ardından, itfaiye ve zabıta memurlarıyla bir araya gelen Levent Uslu, üyelerin yaşadığı sorunları dinledi ve yerel yönetim çalışanları için atılması gereken adımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Levent Uslu'dan Açıklama: "Dualarımız Depremzedelerle"

Genel Başkan Levent Uslu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Asrın felaketinde ahirete intikal eden tüm vatandaşlarımızın ve üyelerimizin mekanları cennet, makamları ali olsun. Yüce rabbim her türlü afet ve musibetten milletimizi muhafaza eylesin" dedi.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı'ndan Teşekkür: "Ortak Acımıza Ortak Oldu"

Bem-Bir-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Necati Kahveci ise, "Sendikamız Genel Başkanı Sayın Levent Uslu’ya asrın felaketinin birinci yıl dönümünde bizleri yalnız bırakmayarak acılarımıza ortak olduğu için şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür ederim" şeklinde duygularını ifade etti.