İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen "Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" töreninde, Cesur Radyo "Hayata Tutunanlar Özel Ödülü" ile ödüllendirildi. Bu prestijli ödül, Cesur Radyo'yu temsilen Sayın Funda Akçağlar'a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından takdim edildi.

Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri Görkemli Törenle Sahiplerini Buldu

Türkiye genelinde internet radyo dinleyicileri ve engelli vatandaşların oy kullandığı "Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının beşincisi görkemli bir törenle gerçekleşti. 23 kategoride toplam 40 ödülün dağıtıldığı törende, radyo programcısı Onur Sakar'ın sunumuyla sanat, siyaset, medya ve spor dünyasından birçok isim bir araya geldi.

Deprem Bölgelerinden Duygu Dolu Anlar

Deprem bölgesi radyoları da törende unutulmadı. 6 Şubat 2023'teki deprem felaketi sırasında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törende, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta deprem gecesi acı felaketi yaşayan ve hayata tutunmaya çalışan radyoculara "Hayata Tutunanlar Özel Ödülü" verildi.

Cesur Radyo, Funda Akçağlar ile Temsil Edildi

Cesur Radyo, Kahramanmaraş'ı temsil eden Funda Akçağlar ile "Hayata Tutunanlar Özel Ödülü"nü aldı. Törenin duygu dolu anlarından biri de deprem gecesi yaşanan acı felaketi yaşayan radyocuların ödüllendirilmesi oldu.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in Takdimiyle Ödül Alanlar

Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir, ödül kazananlara takdim ederken, "Hayata Tutunanlar Özel Ödülü"nü Cesur Radyo temsilcisi Funda Akçağlar'a verdi.