Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın başrolünü paylaştığı "Çok Aşk" filminin başarısının ardından, film oyuncularından Büşra Pekin, Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programının özel bölümüne konuk oldu. Programın sunucusu olan Hasan Can Kaya, film için özel bir bölüm çekerek YouTube'da yayınladı.

Programın kayda değer anlarından biri, Büşra Pekin'in filmdeki deneyimleri hakkında yaptığı açıklamalar oldu. Hasan Can Kaya, Pekin'in giydiği kıyafeti görünce şaka yaparak, "Biraz daha açık giyinebilirdin" dedi. Ardından, Pekin'e filmdeki en zorlandığı sahneyi sordu.

Büşra Pekin'in cevabı oldukça şaşırtıcıydı. Sevişme sahnesi itirafında bulunan Pekin, "Sevişme sahnesi zorlayıcıydı, ama niye; çok soğuktu yoksa geri kalan her şey çok iyiydi..." şeklinde konuştu.

Büşra Pekin'in bu samimi itirafı, programın izleyicileri tarafından dikkatle takip edildi. Filmin çekimlerinde yaşadığı deneyimleri paylaşarak, setteki zorlukları ve keyifli anıları hakkında daha fazla detay veren Pekin, programın eğlenceli bir bölümünü oluşturdu.