Görme engelli vatandaşlar ve aileleri için düzenlenen program, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha etkin bir şekilde katılımını desteklemeyi amaçlıyor.

Engelsiz Turizm Destekleniyor

Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'na özel bir etkinlik düzenledi. Ali Kayası Cam Teras’ta gerçekleştirilen etkinlikte, görme engelli bireyler ve aileleri, turizm tesisinin eşsiz manzarasını deneyimleyerek özel bir gün geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör'ün liderliğinde yapılan etkinlik, şehirdeki engelsiz turizmin desteklenmesine önemli bir katkı sağlıyor.

Görme Engelliler Haftası'nda Anlamlı Program

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, “Bu anlamlı günde bizleri düşünen Büyükşehir Belediyemize ve daima yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Engelli Hizmetleri Şube Müdürü'nden Açıklama

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ise, “Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör öncülüğünde daima özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Özel gereksinimli vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.