Denizli'nin Çivril ilçesinde son 2 gündür tuhaf bir olay yaşanıyor. Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde, araçların önüne yatarak, çıktığı balkonda eşyaları yoldan geçenlere fırlatarak polis ve vatandaşları zorlayan bir kadın, şimdiye kadar 3 kez gözaltına alındı. Hastaneden kaçtıktan sonra tekrar kavşağın ortasına uzanan kadın, sürücülerle çatışmaya girdi ve "Müge Anlı'yı buraya çağırın, Müge Anlı gelecek" diye bağırdı. Cep telefonlarıyla kaydedilen videolarda kadının küfürler savurması da kaydedildi.

Yaren S. adlı kadın, 3 gündür ilçede büyük rahatsızlık yaratıyor. İddiaya göre kadın, daha önce Çivril'deki eğlence mekanlarında çalışmış ve iş bulmak ümidiyle tekrar ilçeye dönmüş. Ancak iş bulamayınca bunalıma girdiği öne sürülüyor.

Kadın, 2 gündür ilçe halkını ve polisi peşinden sürüklüyor. Bu son olayda hastaneden kaçtıktan sonra kavşağın ortasına uzanarak trafiği tıkadı. Polis tarafından üçüncü kez gözaltına alınan kadının ilerleyen saatlerde alınacak tedbirlerle hastaneden kaçmaması sağlanacak. Bu olaylar, Çivril ilçesinde 3 gündür büyük bir ilgiyle takip ediliyor.