Kanal 7-Ülke TV ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Müjdeleri seçim dönemi için açıklamadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, milletimizin karşısına normal zamanlarda da sürekli müjdelerle, büyük projelerle çıktık, çıkıyoruz. Bay bay Kemal gibi milleti sadece seçim zamanı hatırlayanlardan değiliz. Onun gibi söz verip de tutmamazlık yapmadık, yapamayız. Hatırlayın, mesela her çiftçiye bir traktör vadetmişlerdi, ne oldu verdiler mi? Hayır, hep yalan" ifadelerini kullandı.

REJİYE "REKLAM" DİYE BAĞIRDI

Bu esnada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye 'reklam' dedi. Öztürk o sırada ayağa kalmaya çalışırken ekrana 'eyvah eyvah' sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan'ı göstermeden program reklama girdi.

"CİDDİ MANADA ÜŞÜTTÜM"

Programa Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle ara verildiği öğrenildi. Erdoğan, aranın ardından yaptığı açıklamada 'Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim” dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.