Bugün öğle saatlerinde Cerrahpaşa'daki iş yerinde gerçekleşen olayda Ramazan Pişkin, defalarca bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

İlk Müdahale ve Sağlık Durumu

Olayın ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, Pişkin'i hastaneye kaldırdı. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Pişkin kurtarılamadı.

Valilikten Yapılan Açıklama

İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırının Cerrahpaşa Mahallesi'nde Pişkin'in işlettiği çay ocağında meydana geldiğini belirtti. Valilik, Pişkin'in göğüs bölgesinden aldığı 3 bıçak darbesi sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Sürekli Tehdit Altında

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın yakın çevresi, Pişkin'in sürekli tehdit aldığını ve bu durumu sıkça dile getirdiğini belirtiyor. Halil İbrahim Galya isimli bir tanık, Pişkin'in sürekli tehdit altında olduğunu ve bu nedenle tedirgin hissettiğini ifade etti.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Kimdir?

Diyarbakır'ın Ulu Cami'sinde yaptığı konuşmalarla tanınan Ramazan Pişkin, Diyarbakır'ın sevilen simalarından biriydi. Ancak, akıl sağlığı sorunları nedeniyle Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümünde tedavi altına alınmıştı.