Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, seçim kampanyası çerçevesinde ilçenin batı kısmında bulunan Karadere Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ceyhan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Sizleri Temsil Edecek Bir Başkan Olacağım"

Ceyhan, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanı seçilmesi durumunda bölgedeki vatandaşları temsil edeceklerini ve onların sesi olacaklarını vurguladı. Ceyhan, "Orada sizleri temsil eden, sizlerin gözü kulağı olacak bir başkan olacağım" dedi.

Projeler ve Vaatler

Seçim sürecinde bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceyhan, bölge halkına yönelik projelerini anlattı. Batı mahallelerinin daha önce hak ettiği değeri alamadığını ifade eden Ceyhan, seçilmesi durumunda bu bölgenin dertlerini kendi dertleri olarak göreceğini ve çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Şeffaf Belediyecilik Anlayışı

Ceyhan, ayrıca belediye başkanı olarak şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ve vatandaşlarla sürekli iletişim içinde olacaklarını söyledi. "Halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören, sizlerin içerisinden çıkmış kişileriz" diyerek, vatandaşların kapılarının her zaman açık olacağını ifade etti.

Genç, Dinamik ve Donanımlı Ekip

Seçim ekibinin genç, dinamik ve donanımlı olduğunu belirten Ceyhan, değişim için enerjik bir ekibin gerektiğine inandıklarını söyledi. "Biz halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören, sizlerin içerisinden çıkmış kişileriz" diyen Ceyhan, güçlü bir şekilde seçim kampanyasını sürdürdüklerini ve vatandaşların desteklerini beklediklerini ifade etti.