Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yoğun bir katılımın olduğu Berat Kandili programında Kanuni Mahallesi Kuba Cami’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yatsı namazını camide kılan Başkan Okay, namaz çıkışında vatandaşlarla hasbihal etti.

Dualar Vatan ve Millet İçin: Berat Gecesi'nin Anlamına Vurgu

Berat Kandili'nin anlamına dikkat çeken Başkan Okay, namaz sonrasında gerçekleşen duaların vatanın ve milletin birlik ve beraberliği için yapıldığını belirtti. Bu özel gecede bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Başkan Okay, dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu mübarek günde milletin huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğin sağlanması için dua ettiklerini ifade etti.

Teşekkür ve Memnuniyet: Yoğun İlgi ve Teveccüh İçin

Berat Kandili programı sonrasında vatandaşlara ikramlarda bulunan Başkan Okay, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Dua kapılarının ardına kadar açık olduğu bu kutlu günde milletimizin huzuru, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz için de dualar ettik" diyen Başkan Okay, vatandaşların gösterdiği ilgi ve destekle ilçeyi en güzel yarınlara taşımak için gayret edeceklerini söyledi.