Başkan Okay, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, "Sizler geleceğimizin anahtarı, bizlerin de en kıymetli varlıklarısınız. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, sizlere daha güzel bir yarın bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Yatırımlar

Başkan Okay, son 10 yılda ortaya koydukları gençlik hizmetlerini anlatarak, gençleri geleceğin teminatı ve anahtarı olarak gördüklerini söyledi. İlçede kurulan gençlik merkezlerinden bahseden Okay, gençlere yönelik spor tesisleri inşa ettiklerini ve bu alanda yapılan çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Gençlik Merkezlerimizin Anahtarı Gençlerdedir

Başkan Okay, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, gençlik merkezlerinin önemine değinerek, "Gençlik merkezlerimizi sizler için kurduk. Bu merkezler, siz gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla hizmet veriyor. Gençlerimizin buradaki memnuniyeti bizi teşvik ediyor. Geleceğimizin anahtarı gençlerimizdedir ve onları asla yalnız bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Spor Tesisleri ve Aktiviteler

Başkan Okay, gençlik hizmetleri kapsamında ilçeye kazandırdıkları spor tesislerinden ve yapılan aktivitelerden bahsederek, gençlerin taleplerine uygun olarak spor alanlarını çoğaltmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan, gençlerle öz çekim yaparak, gençlik merkezlerine davet etti ve burada sürprizlerin olduğunu belirtti.