Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç, 1995 yılında öldürülmüştü. Cinayetin azmettirici olarak ise Alaattin Çakıcı gösteriliyordu. Alaattin Çakıcı, Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç ile 1994 yılında boşanmış ve Kılıç, bir yıl sonra öldürülmüştü. Bu cinayet, 90'lı yıllara damga vurmuş ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

OdaTV tarafından yayınlanan habere göre, cinayeti işleyen Abdurrahman Keskin, son zamanlarda Sakarya'da işkence yapılarak öldürüldü. 2002 yılında cezaevinden çıkan Keskin, Uğur Kılıç'ın ölümüyle ilgili iddialarla gündeme gelmişti.

Gazete Duvar'a konuşan Abdurrahman Keskin'in kardeşi Hüseyin Keskin, ağabeyi ile en son 15 gün önce telefonla görüştüğünü ve sesinin 'çok kötü' olduğunu belirtti. Keskin ailesi, cinayetin ardındaki sır perdesini aydınlatmak için adalet arayışını sürdürüyor.

Alaattin Çakıcı, eski eşi Uğur Kılıç'ın öldürülmesi olayında azmettirici olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 2006 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak daha sonra mahkeme, tahrik indirimi yaparak cezayı 19 yıl 2 aya düşürmüştü. Çakıcı, geçtiğimiz yıllarda yapılan infaz düzenlemesi sonrasında cezaevinden çıkmıştı.