Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 41 yaşındaki S.Ç. hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçtığı belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Elbistan’da Silahlı Olay: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşanan silahlı olay, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Güneşli Mahallesi’nde meydana gelen olayda 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 02.00 sıralarında Güneşli Mahallesi Doktor Hasanbey Caddesi civarında yaşandı. İddiaya göre, 41 yaşındaki S.Ç. ile yanındaki kişi ve A.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine A.K.’nin silahla ateş ettiği öne sürüldü. Açılan ateş sonucu S.Ç. ile yanındaki kişi yaralandı.
Hastanede Hayatını Kaybetti
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ağır yaralanan S.Ç., hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Hayatını kaybeden S.Ç.’nin cenazesi, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Şüphelinin Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı
Olayın ardından bölgeden kaçtığı belirtilen şüpheli A.K.’nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.
Elbistan’da yaşanan silahlı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.