Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Erdoğan, vatandaşlara seslenerek yapay zekaya "Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?" sorusunu soranlara karşı bir araya gelme çağrısında bulundu.

Umut Dolu Mesaj:

Erdoğan, paylaşımında siyasi parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara seslenerek umut dolu bir mesaj ilett. "Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz" ifadelerini kullandı.

Hizmet ve Eser Vaadi:

Cumhurbaşkanı, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hizmet ve eser odaklı bir siyaset anlayışına vurgu yaparak, "Gerçek Belediyecilik" vizyonu, güçlü kadro ve projelerle vatandaşların beklentilerine karşılık vereceklerini belirtti.

Yapay Zeka Eleştirisi ve Birlik Çağrısı:

Erdoğan, "Belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?" sorusunu bile millete değil de yapay zekaya soranlara karşı bir eleştiride bulundu. Ayrıca, vatandaşlardan birlik olma ve bu seçimde güçlü bir mesaj verme çağrısında bulundu.

Kamuoyuna Sesleniş:

Cumhurbaşkanı, paylaşımında ayrıca kendi partisinden bağımsız olarak tüm vatandaşlara hitap ettiğini belirterek, siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet vaadiyle kamuoyuna seslendi.