Galatasaray, kendi Arda Güler'ini buldu. Aslen Kahramanmaraş-Pazarcıklı olan 17 yaşında ki Baran Demiroğlu artık Galatasaray A Takımında. Fenerbahçe'nin bu sezon yıldız gibi parlayan oyuncusu Arda Güler gibi Galatasaray'da da çok konuşulacak genç bir yıldız parlamaya başladı. Sarı kırmızılı takımın profesyonel sözleşme imzaladığı genç golcü Baran Demiroğlu, A takımla idmanlara çıkmaya başladı. Aynı Arda Güler gibi 17 yaşında olan Baran, U19 Ligi'nde 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Galatasaray'ın yakın zamanda profesyonel sözleşme imzaladığı 17 yaşındaki golcüsü Baran Demiroğlu da A Takım'ın gerçekleştirdiği idmanda takımla beraber çalıştı.

GEÇEN SEZON 22 GOL ATMIŞTI

Galatasaray alt yapısında futbola başlayan geçen sezon U17 takımında forma giyen genç oyuncu geçtiğimiz yıl 22 gol atarak ismini duyurmuştu. Baran Demiroğlu bu sezon ilk kez Ofspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında A Takım kadrosuna alınmıştı. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk'un 1.85 boyundaki forvete zaman zaman şans vermesi bekleniyor.