Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
GÜNCEL

Gelin Gideceği Evi Temizlemeye Giderken Canından Oldu! Düğününe 1 Hafta Vardı

Aydın’da düğün hazırlığı yapan 25 yaşındaki Safiye Kaymakçı, gelin olarak gideceği Denizli’deki evini temizlemek için yola çıktığı sırada trafik kazasında hayatını kaybetti. Düğününe sadece bir hafta kalan genç kızın ölümü, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Gelin Gideceği Evi Temizlemeye Giderken Canından Oldu! Düğününe 1 Hafta Vardı
Paylaş:

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen trafik kazası, düğün hazırlığı yapan bir ailenin mutluluğunu acıya dönüştürdü. 25 yaşındaki Safiye Kaymakçı, evlendikten sonra yaşayacağı evi temizlemek için yakınlarıyla birlikte çıktığı yolda geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Kazada 5 kişi de yaralandı.

GELİN GİDECEĞİ EVİ TEMİZLEMEYE GİDİYORDU

Kahreden olay, Aydın-Denizli kara yolunun Kuyucak ilçesine bağlı Gencelli Mahallesi yakınlarında saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği Tofaş marka otomobil kontrolden çıkarak refüjü aştı. Takla atan araç, karşı şeride geçtikten sonra yol kenarına savruldu.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

25 YAŞINDAKİ SAFİYE KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta bulunan 25 yaşındaki Safiye Kaymakçı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan H.Ö., Y.Ö., A.T.Ö., S.D. ve F.K. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

DÜĞÜNÜNE SADECE 1 HAFTA KALMIŞTI

Safiye Kaymakçı’nın önceki gün resmî nikâhının kıyıldığı, düğününün ise 14-15 Kasım tarihlerinde Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak köyünde yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Düğün davetiyeleri dağıtılmış, çeyiz hazırlıkları tamamlanmaya başlanmıştı. Genç kız, evlendikten sonra eşiyle birlikte Denizli’de yaşayacaktı.

Safiye Kaymakçı, düğününe sayılı günler kala gelin olarak gideceği yeni evini temizlemek amacıyla yakınlarıyla birlikte yola çıkmıştı. Ancak genç kızın kurduğu gelecek hayalleri, dönüşü olmayan bir trafik kazasıyla yarım kaldı.

Düğün hazırlıklarının yerini yasa bıraktığı olay, ailesini, yakınlarını ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.