Teşekkürler Kahraman Şehrim…

Depremin gölgesinde gittiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde seçimimizin öncesinde ve kampanya süresi boyunca bize ve davamıza gönülden destek veren sevgili hemşehrilerim;

Sayın Devletimizin takdir ve tensipleriyle şeref ve gururla taşıdığım Milletvekili adayılığım hükümdarımıza, davamıza ve şahsıma gösterdiğiniz muhteşem ilgi ve büyük sevginizden dolayı siz hemşehrilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımızın davasını, Cumhur İttifakının iktidar modelini ve demokrasi anlayışını sürdürebilir, dilimiz döndürünce ifade etmeye çalıştık. Yine bu süreçte İl Başkanlığımız riyasetinde hergün ilgilendiğimiz onlarca programa katılan parti teşkilatımızda ki ailemi ayrı ayrı teşekkür ederim. Milletvekili seçilerek şehrimize en iyi şekilde hizmet vereceğimizden hiç şüphe duymadığımız arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. 

İçinde zorlu Devlet ömrü-Millet el ele sonunda geleceğiz inşallah. Şahsımda Aziz Milletimin her zaman emrinde olmaya ilk gün ki gibi devam edecek.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ebeveyninde yürüdüğümüz bu kutlu davanın 2. turunda sizlerle birlikte şahlanıp, daha güçlü bir şekilde kazanacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Esen kalınlık…