Ziyarette konuşan Başkan Hanifi Toptaş, sporun özellikle deprem sonrası toplumsal ve psikolojik kalkınmada büyük rol oynadığını belirtti. Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Şehrimizi temsil eden tüm takımlara destek vermek bizim için bir görevdir” ifadelerini kullandı.
Gümüşer’den Başkan Toptaş’a Teşekkür
HG Holding Onikişubat Spor Kulüp Başkanı Harun Reşit Gümüşer, Başkan Toptaş’a geçmişte spora verdiği destekler için teşekkür ederek, gelecekte de iş birliğinin devam edeceğine inandıklarını dile getirdi.
Takımın Son Durumu Masaya Yatırıldı
Görüşmede, takımın son maçında yaşanan gelişmeler, mevcut durum ve geleceğe yönelik yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Toptaş, spora olan katkılarının artarak süreceğini vurgulayarak, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti.