Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart Yerel Seçimleri için belirlediği adayları açıklamaya devam ediyor. Dün akşam yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Ekinözü belediye başkan adayı olarak Harun Vicdan'ın ismi ön plana çıktı.

Harun Vicdan'ın Hedefleri

CHP Ekinözü Belediye Başkan adayı Harun Vicdan, adaylığının kesinleştiğini ifade ederek, ilçenin çehresini değiştirmeyi ve yerel yönetimde gençlere, kadınlara iş imkanları sunmayı amaçladığını belirtti. Ayrıca, depremin etkisiyle zarar gören vatandaşlara destek olmayı ve eğitim gören gençlere destek vermeyi de planlıyor.

Harun Vicdan Kimdir?

1968 Kahramanmaraş Ekinözü ilçesi doğumlu olan Harun Vicdan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksek Okulu mezunudur. İnsan Kaynakları Yönetimi ve ekip çalışmasına önem veren Vicdan, Adalet Bakanlığı bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuş, en son olarak İstanbul İcra Müdürlüğü'nde çalışmış ve 2021 yılında emekli olmuştur.

Memuriyeti boyunca icra iflas hukuku, genel hukuk, ihale mevzuatı, KDV kanunu, Harçlar kanunu ve Damga Vergisi Kanunları konularında bilgi sahibi olan Harun Vicdan, evli ve üç çocuk babasıdır.