Başkan Mahçiçek, burada yaptığı konuşmada, belediyenin 2023 projelerini ve genel çalışmalarını anlattı. EXPO 2023'e ev sahipliği yapmanın gururunu dile getiren Mahçiçek, gazetecilere seslenerek yapılanları öne çıkarmalarını ve memleketi öne çıkarmalarını istedi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. EXPO 2023 Sergi Alanı’ndaki Arasta Çarşısı’nda düzenlenen kahvaltı programına yoğun ilgi gösteren gazetecilere teşekkür eden Başkan Mahçiçek, belediyenin 2023 projelerini ve genel çalışmalarını paylaştı.

Başkan Mahçiçek'ten Gazetecilere Teşekkür:

Başkan Mahçiçek, konuşmasına gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başladı. EXPO 2023'e ev sahipliği yapmanın gururunu dile getiren Mahçiçek, gazetecilere seslenerek, "Sadece ismi olan ama kurumsal hiçbir yapısı olmayan yeni bir belediyeydi Onikişubat. Kurumsal yapıyı oluşturarak başladık ve çok güzel hizmetler yaptık. Yapanları öne çıkarın demiyorum Allah için, ama yapılanları ve memleketi öne çıkarın" dedi.

Onikişubat Belediye Başkanı, 2014-2024 yılları arasındaki yatırım ve projeleri anlatarak, EXPO 2023 etkinliklerine ev sahipliği yapmanın önemine vurgu yaptı. "Model ve Modern Onikişubat" hedefiyle gerçekleştirilen yatırımlarla ilçenin yeniden inşa edildiğini ifade etti.

Çalışmalar ve Yatırımlar:

Başkan Mahçiçek, "Onikişubat Belediyesi olarak 2,5 milyar TL’lik yatırım yaptık. Bu yatırımların 950 milyon TL’sini kendimiz ürettik. Onikişubat’ı daha güzel ve yaşanabilir bir kent yapmak için çaba gösterdik. 2014 yılında yaşanan deprem felaketi sonrasında belediyemizde misafir ettiğimiz 3 bin 200 kişi ve 18 tesiste ağırladığımız 12 bin kişi ile toplumumuza destek olduk" şeklinde konuştu.