Kent genelinde esnafları ziyaret eden vatandaşlarla sohbet eden Kodaz, sahada seçmen ile yaptıkları görüşmelerin çok faydalı bir çalışma olduğunu düşündüğünü söyledi.
Ziyaretler sonunda açıklama yapan Kodaz, “Çok sayıda vatandaşımıza ulaştık. İl Başkanımız Ahmet Çabukel ve il yöneticilerimizle, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle, programa katılan encümenlerimizle ve partililerimizle geniş yelpazeli bir çalışma yürüttük. Hemşerilerimize, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını ilettik, dertlerini dinledik” dedi.
İyi Parti’nin büyük bir aile olduğuna dikkat çeken Kodaz, açıklamamsının devamında ise, “Cumhur ittifakı iktidarında, ekonomik krizin, işsizliğin, torpilin, adaletsizliğin, yoksulluğun ve yoksunluğun, zamların, enflasyonun tavan yapması Kahramanmaraşlı hemşerilerimizi canından bezdirmiş vaziyette. Halk bu kışı nasıl geçiririz, bu doğalgaz, elektrik, kömür paralarını nasıl öderiz telaşında. Çiftçi ise bu kadar pahalı mazot ve gübre ile nasıl ekim yapacağının derdine düşmüş durumda. Örneğin esnaf, bu gün 3 Türk Lirasına aldığı bir malı yarın 4 TL’ye satsa bile ertesi gün o malın yerine alacağı malı alıp dükkanına koymak istediğinde o malın 7 TL’ye çıkma nedeni ile sermayesinin eridiğinden dertli. Bu yetmezmiş gibi bir de halkın alım gücü düştüğü için ekonomik bunalımda yuvarlandığını anlatıyorlar. Seçmenin Meral Akşener'e çok güçlü güveninin var olduğunu, bu siyasi ve ekonomik girdaptan Meral Akşener’in ve İYİ Partinin kadrolarının bu milleti çıkaracağına inanıyor ve haklı bir inanç bu. Milletimizi, AK Parti iktidarının yuvarladığı ekonomik ve duygusal çöküntü, mutsuzluk ve yoksulluk, adaletsizlik çukurundan ancak Meral Akşener ve İYİ Parti çıkaracaktır” ifadelerine yer verdi.