Son günlerde sosyal medya platformlarında büyük bir ilgiyle takip edilen bir olay, ünlü MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve fitness koçu Savaş Cebeci arasındaki kavga oldu. İkilinin kavga etmeleri ve yaşanan olaylar, meraklı gözlerden kaçmadı.

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan, kimlikleri ve kariyerleriyle öne çıkan isimlerdir. Savaş Cebeci, bir fitness koçu olarak tanınırken, Kaan Kazgan ise MMA dünyasında başarılı bir kariyere sahiptir. Ancak son günlerde bu ikilinin karşı karşıya gelmesi, insanların dikkatini çekti.

Olayın fitili, Savaş Cebeci'nin bir videosunda attığı iddialı bir sözle ateşlendi. Cebeci, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" dedi. Bu sözlerin ardından Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'ye meydan okudu ve bir araya gelerek kavga etti. Kavga anları sosyal medyada paylaşıldı ve büyük bir ilgi gördü.

Sosyal medyada gündeme oturan bu büyük kavga sırasında ilginç bir detay da dikkat çekti. Seyircilerden bir kişi, belinden silah çıkartarak "Ayıranı, vururum." dedi. Bu tehlikeli anlar da olayın ciddiyetini artırdı.

Kaan Kazgan, olayın ardından yaptığı açıklamada lisansının askıya alınmasından endişe duymadığını belirtti. Karşılıklı kışkırtmanın olduğunu ifade eden Kazgan, yurt dışında maç yapabilmek için amatör lisansa ihtiyaç duyulmadığını da ekledi.

Savaş Cebeci ise kavga sonrası bir videoyla olaya açıklık getirdi. Cebeci, "Arkadaşlar, Kaan Kazgan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi, helal olsun." şeklinde konuştu.

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Kaan Kazgan, 3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Spora 9 yaşında Kick Boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar MMA dövüşçüsü olarak devam etmiştir. Aynı zamanda Demir Spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor. Kaan Kazgan, 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir. 2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.