Başkan Akpınar, mesajında Ramazan Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını tamamlayarak bayrama kavuştuk" dedi. Bu güzel günlerde tüm dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak mutluluğun paylaşılması gerektiğini belirtti.

Sevinç ve Mutluluğun Nişanesi

Başkan Akpınar, bayramların sevinç ve mutluluğun nişanesi olduğunu vurgulayarak, "Bayram günleri, sevinç ve mutluluklarımızın nişanesidir. Bu güzel günlerde dostluklarımızı güçlendiriyor, dargınlıklarımızı bir kenara bırakıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Akpınar, bayramların değerlerin bir araya geldiği önemli günler olduğunu ifade ederek, "Bayramlar bizi aynı güzel duyguların etrafında buluşturan, kalplerdeki sevgiyi bir araya toplayan önemli bir değerdir" dedi. Ayrıca, bu değeri gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmanın önemine vurgu yaptı.

Başkan Akpınar, mesajını Dulkadiroğlu'nda yaşayan hemşehrilerinin yanı sıra Türk milletine ve tüm İslam âlemine iletirken, "Dulkadiroğlu’nda yaşayan hemşehrilerim başta olmak üzere, Türk milletinin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyor, Cenab-ı Allah’tan bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde bitirdi.