Kahramanmaraş, 12 Şubat Pazartesi günü tarihi bir kutlamaya hazırlanıyor. Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, "Nice Zorluğu Aşarak" temasıyla çeşitli etkinliklerle taçlandırılacak. Saat 10.00'da başlayacak etkinliklere tüm vatandaşlar davet edildi.

Kurtuluş Günü Programı Başlıyor

Günün ilk etkinliği, saat 09.45'te Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından gerçekleştirilecek. Türk Bayrağı'na şehrin sembolü olan İstiklal Madalyası takılıp göndere çekilmesiyle başlayacak olan program, Trabzon Caddesi'nde devam edecek.

Trabzon Caddesi'nde Kutlama Coşkusu

Trabzon Caddesi'nde gerçekleşecek etkinliklerde, Kur'an-ı Kerim tilaveti, kısa film gösterimi, protokol konuşmaları, "Kurtuluş Destanı" adlı tiyatro gösterisi ve geçit töreni yer alacak. Program boyunca tüm vatandaşlar, kurtuluş coşkusunu birlikte yaşama fırsatı bulacak.

Vatandaşlar Davet Edildi

Kahramanmaraşlıların, kurtuluşun bu anlamlı gününü birlikte kutlamak için Trabzon Caddesi'nde düzenlenecek etkinliklere katılmaları bekleniyor. Tüm vatandaşlar, saat 10.00'da başlayacak olan kutlamalara katılım göstererek, şehrin kurtuluşuna ortak olma şerefine nail olacaklar.