Kahramanmaraş sevdalıları, 4 gün boyunca süren etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. On binlerce misafir, stantlarda şehrin kültürü, gelenek ve görenekleri, yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları ve değerleri ile buluştu.

İstanbul Valisi Davut Gül, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu ve MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç gibi özel konuklar, etkinlik alanında kurulan stantları ziyaret ederek katılımcılarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ın Değerleri İstanbul'da Tanıtıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, etkinliğin Kahramanmaraş'ın kültürünü ve değerlerini tanıtma adına büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Şehrin 28 adet ulusal coğrafi işaretli ürünü olduğunu vurgulayan Güngör, bu etkinlikle şehrin tanınırlığını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, programın başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.