Kahramanmaraş’ta daha önce yıkım kararı alınan iki stadyum da tamamen yıkıldı. Kahramanmaraş’ta Stadyum olmadığı gibi iki profesyonel takımın olduğu şehirde amatör takımların da sahaları ellerinden gitti. Halı Sahaların tümünde çadır kentler kurulmuş durumda. Yani amatör takımların da maç yapacak sahası yok.

İKİ PROFESYONEL TAKIMDA LİGE KATILAMIYOR

Kahramanmaraş’ın TFF 3. Ligde iki takımı bulunuyor. Ligde kalan Kahramanmaraşspor ve 3. Lige çıkan Kahramanmaraş İstiklalspor TFF 3. Ligde mücadele etme hakkına sahipler ama stadyum olmadığı için iki takımda bu sezon liglere katılamıyor. Yani deprem Kahramanmaraş’ın takımlarını da vurdu.

ALİAĞA’YA YENİ STADYUM ONAYLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Aliağa Belediyesi işbirliğiyle İzmir Aliağa’ya yeni stadyum projesinin protokolünü imzalandı.

ŞANLIURFA’YA YENİ STADYUM

Şanlıurfaspor Başkanı İzol yeni bir stadyum yapılacağının müjdesini verdi. Şanlıurfaspor Başkanı 20 bin kişilik bir stadın yapılacağını hatta yerinin bile belli olduğunu açıkladı.

EDİRNE’YE YENİ STADYUM

Edirne Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Olimpik Yüzme Havuzu yakınlarına yaklaşık 22 bin seyirci kapasiteli yeni stat yapılması için çalışmalar sürüyor

AKSARAY’A YENİ STADYUM

Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray – Konya yolu üzerine UEFA Standartlarında 20 bin kişilik bir stadyum yapılacağını duyurdu.