Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu öğrencileri, ülkemizin kahramanlarından biri olan Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine özel bir sürpriz gerçekleştirdi. Okulun düzenlediği kermeste elde edilen gelirle, öğrenciler tarafından şehit Müslüm Özdemir’in fotoğrafı halıya dokundu.

Dokunan halı, üzerine konulan Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı ile birlikte hazırlandı. Okul Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Başkanı Bilge Gürs liderliğinde hazırlanan bu anlamlı hediyeyi, Şerefoğlu Mahallesi'nde ikamet eden şehidin babası Ali ve Ümmühani Özdemir çiftine takdim etti.

Aile, bu özel hediyeyi almanın gururunu yaşarken, öğrencilere ve evlerine ziyarete gelen heyete teşekkürlerini iletti. Duygu dolu bir anı yaşayan aile, öğrencilerin bu anlamlı jesti karşısında mutluluklarını dile getirdi.

Törenin ardından birlikte mahalle mezarlığında Şehit Müslüm Özdemir’in kabri ziyaret edilerek, dualar okundu. Öğrenciler, şehitlerimizin anısını yaşatma ve ailelere destek olma adına böyle anlamlı etkinliklere devam etmeyi planlıyor.