Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Dadağlı Mahallesi'nde yaşanan olayda, dur ihtarına uymayan sürücü ve araç sahibine toplamda 30,870 TL para cezası uygulandı.

Olay, şehir merkezinde başladı. Polis ekipleri, aranması bulunan şüpheli bir aracı takibe aldı ve aracın önünü keserek dur ihtarında bulundu. Ancak şüpheli sürücü, araç bariyerlerini aşarak şehrin güneyinden batı köylerine doğru kaçmaya başladı. Polis ve jandarma ekipleri, uzun bir kovalamaca sonucunda şüpheli aracı Dadağlı Mahallesi kırsalında yakaladı.

Şüpheli sürücü D.M.Ç gözaltına alınırken, üzerinde birçok suç dosyası bulunduğu belirtildi. Ayrıca, trafik kurallarına uymadığı ve polis ekiplerinin dur ihtarına uymadığı için şüpheliye 30,870 TL idari para cezası kesildi. Bu ceza, sürücünün trafikteki kurallara uymamasının bir sonucu olarak uygulandı.

Şehirdeki polis ve jandarma birliklerinin koordineli operasyonu, halkın güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması amacıyla sık sık gerçekleştirilmektedir. Trafik ihlallerine karşı sıkı denetimler devam edecektir.