Hürriyetçi Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Soylu, EFT kesintilerinin iade edileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta eğitim çalışanları arasında gündeme gelen EFT kesintileriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Soylu, yapılan EFT kesintilerinin iade edileceğini açıkladı. Başkan Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eğitim çalışanlarından gelen şikayetler üzerine harekete geçtiklerini ve banka yetkilileriyle uzun bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Soylu, görüşmenin ardından şu ifadeleri kullandı: “Hürriyetçi Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şubesi olarak, eğitim çalışanlarından gelen şikayetler üzerine, banka yetkilileriyle uzun bir görüşme yaptık ve akabinde mesai saatleri içinde yapılan EFT kesintilerinin iadesiyle ilgili resmi başvurumuzu bankaya yaptık. Sistemden kaynaklı hataların olduğunu belirten müdire hanım, bu sorunu yaşayan arkadaşlarımızın kendi hesaplarının olduğu şubeye başvurmaları halinde kesinti iadelerinin de yapılacağını belirtmiştir. Hürriyetçi Eğitim Sen olarak her zaman dediğimiz gibi eğitim çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğiz.”

Bu gelişmeyle birlikte Kahramanmaraş'ta EFT kesintilerinin mağdurlarına iade edilmesi için adımlar atılmış oldu. Eğitim çalışanları, banka hesaplarındaki kesintilerin geri ödenmesi konusunda rahat bir nefes alacak gibi görünüyor.