Anlam Dolu Başlangıç: 'Hayat Yeniden Vakfı' Faaliyete Geçti

Kahramanmaraş'ta önemli projelere imza atan Zeynep Nur Yerhan, bu kez 'Hayat Yeniden Vakfı' ile sivil toplum çalışmalarına yön veriyor. Vakıf, özellikle dezavantajlı gruplar için anlamlı bir anma programıyla çalışmalarına başladı.

Yıl Dönümü Anma Programı ve Sergi Açılışı

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programında Hayat Yeniden Vakfı'nın çalışmaları duyuruldu. Programa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve eşi Ayten Mahçiçek de katıldı. Anma programında deprem şehitleri için saygı duruşu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Hollanda Büyükelçiliği'nin desteklediği 'İnci Küpeli Kız Projesi' kapsamında açılan sergi de büyük ilgi gördü.

'Hayat Yeniden' Vakti Geldi

Vakfın açılış konuşmasını yapan Zeynep Nur Yerhan, Hayat Yeniden Vakfı'nın evrensel bir iyilik hareketine dönüşmeyi hedeflediğini belirtti. Yerhan, "Bu süreçte bize düşen, umut etmek, inanmak ve hayal etmekti. Şimdi Hayat Yeniden vakti" dedi.

Başkan Mahçiçek: "Bu Millet Güzel Bir Millet"

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vakıfların kültürdeki önemine vurgu yaparak, "Hayat Yeniden Vakfı, özellikle depremden sonra yetim kalan çocuklarla ilgili çok güzel çalışmalar yapacak. Bu millet güzel bir millet. Bugünkü güzelliklerinden birini de hep birlikte bize yaşattı arkadaşlarımız" şeklinde konuştu.