Türkiye Offroad Şampiyonası'nın final etabı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. 2 ve 3 Aralık tarihlerinde Kapıçam Tabiat Parkı'nda düzenlenecek olan final etabında, 4 farklı kategoride yarışacak olan 48 sporcu, zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele ederek zirveye çıkmaya çalışacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ICRYPEX, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan yarış, 1 Aralık Cuma günü saat 15.30’da Milli İrade Meydanı’nda start alacak. Cumartesi ve Pazar günleri Kapıçam Tabiat Parkı’nda devam edecek olan yarışın 2 Aralık Cumartesi günü 10 kilometre uzunluğundaki mukavemet etabı 4 kez koşulacak. 3 Aralık Pazar günü ise 6 kilometrelik seyirci etabı 3 kez geçilerek yarış tamamlanacak.

Yarış sonucunda başarılı olan sporcular, ödül töreniyle kupa ve madalyalarına kavuşacaklar. Ödül töreni, 3 Aralık Pazar günü saat 18.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm yarış tutkunlarını bu heyecanlı etkinliğe davet etti.