Maraş Televizyonu
HV
19 MART Salı 07:27
Advert

KSÜ Tıp Fakültesi parkı ücrekli hale getiriliyor

Daha önce ücretli hale getirildiği için büyük tartışmalara sebep olan gelen tepkiler sonrası yeniden ücretsiz yapılan KSÜ Tıp Fakültesi parkı yeniden ücretli yapılıyor.

SAĞLIK
KSÜ Tıp Fakültesi parkı ücrekli hale getiriliyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kapanan park yeri ücreti konusu yeniden açıldı. Geçmiş dönemlerde ücretli hale getirildiği için büyük tepki çeken Tıp Fakültesi Hastanesinde park yeri yeniden ücretli hale getiriliyor. Dün akşam 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle Kahramanmaraş'ta görev yapan gazeteciler ile akşam yemeğinde bir aya gelen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Alptekin Yasım, Genel Yayın Yönetmenimiz Serdar Bursalı'nın sorusu üzerine cevap verirken konu arasında Tıp Fakültesi Hastanesi oto parkının yeniden ücretli hale geleceğini ve çalışmaların başladığını açıkladı. 

TEPKİLER ÜZERİNE İPTAL EDİLMİŞTİ!

Daha önce Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi eski Rektörü Niyazi Can döneminde de gündeme gelen ve gelen yoğun tepkiler üzerine iptal edilen uygulama yeniden gündeme geldi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Alptekin Yasım, "Üniversitemizde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlamak maksadıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Otoparkını ücretli yapacağız. Buradan elede edilecek olan gelirleri ise ihtiyaç sahibi olan Üniversite öğrencileri için kullanacağız"dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR