Sosyal medya platformlarında adını duyurmuş ve yaklaşık 2 milyon takipçi kitlesi bulunan Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, hakim karşısına çıktı. Alkan, "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasıyla yargılanıyor ve bu suçlamadan ötürü 7,5 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Lucifer Michaelson olarak tanınan Kaan Alkan, 1990 yılında doğdu ve Radyo Televizyon Programcılığı eğitimi aldıktan sonra müzik kariyerine başladı. Daha sonra modellik yapmaya yönelen Alkan, sosyal medya üzerinde çektiği videolar ile geniş bir izleyici kitlesi elde etti.

Hakim karşısına çıkan Alkan, kendisinin tanınmış bir isim olduğunu ve bu nedenle basın mensuplarının salondan çıkarılmasını talep etti. Ancak hakim, Alkan'ı tanımadığını belirterek, "Ben seni tanımıyorum" dedi. Bu karşılığa Alkan ise, "Herkes tanıyacak. Dünya tanıyacak beni" şeklinde cevap verdi.

Söz konusu davada, Kaan Alkan'ın Maria Shirley Danieli adlı bir kişiden göz rengi değiştirme ameliyatı hakkında bilgi ve yardım talep ettiği iddia ediliyor. Alkan, "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamalarını reddederek, kendisine yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu savunuyor.

Kaan Alkan, kimliğini tespit etmek adına mahkemeye Youtuber olarak tanındığını ve aylık gelirinin 50-100 bin TL arasında olduğunu ifade etti. Ayrıca, yurt dışında göz rengi değiştirme ameliyatı olduğunu da mahkemeye aktardı.

Lucifer Michaelson (Kaan Alkan) davasının gelişmeleri yakından takip edilmeye devam ediyor.