AK Parti'nin Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, seçim kampanyası kapsamında Karacaoğlan, Ertuğrulgazi ve Mevlana mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Mehmet Kaşık Bilgi ve Kültür Evi'nde düzenlenen programa, AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatı da katılım sağladı.

Toptaş, gerçekleştirilen programda vatandaşların taleplerini dinleyerek, Onikişubat ilçesinin çeşitli mahallelerindeki plan ve projelerini anlattı. "Onikişubat İçin Hazırız, Kararlıyız" mottosuyla seçim çalışmalarını sürdüren Toptaş, mahallelerin ihtiyaçlarını konuştu ve notlar aldı.

Aday Toptaş, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Daha yaşanabilir Onikişubat için çıktığımız bu yolda ilçemizin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin destekleriyle 31 Mart’ta göreve geldiğimizde Onikişubat için durmadan, yorulmadan, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dua ve desteklerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Toptaş, halkın taleplerini dikkate alacaklarını ve Onikişubat'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.