Başkan adayı Hanifi Toptaş, ziyaretlerinde kırsal kalkınma projelerini vatandaşlarla paylaştı. Özellikle Bitki Üretim Merkezi ve Doğal Ürünler Pazarı gibi projelerin önemine vurgu yapan Toptaş, bu projelerin ilçenin kırsal alanlarının ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Mahalle Ziyaretleri Devam Ediyor

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala ziyaretlerini sürdüren Hanifi Toptaş, Beşen, Kertmen, Sarıgüzel, Hacıbudak, Payamlı, Hacınınoğlu, Ilıca ve Gedemen mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen ve not alan Toptaş, hedeflerinden ve projelerinden de bahsetti.

Hanifi Toptaş, mahalle sakinlerinin projelere büyük ilgi gösterdiğini ve kendilerine güvendiklerini belirtti. Hemşehrilerinin desteğiyle projelerini hayata geçireceklerini vurgulayan Toptaş, 31 Mart'ta seçildikleri takdirde gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Son olarak, desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Hanifi Toptaş, projelerinin Onikişubat'ı daha ileriye taşıyacağını ve hemşehrilerin kazanacağını belirtti.