SANKO Üniversitesi Hastanesi, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor ve Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir'i ekibine dahil etti. Dr. Fatih Demir, Şanlıurfa doğumlu olup, Ankara'da ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra tıp eğitimini Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2000-2006 yılları arasında aldı. Tıp eğitimini tamamladıktan sonra, 2006-2008 yılları arasında Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi'nde ve 2008-2010 yılları arasında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Acil Servis asistan hekimi olarak görev yaptı.

2010-2015 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Nöroloji alanında uzmanlık eğitimini tamamlayan Uzm. Dr. Demir, çeşitli kamu hastanelerinde ve özel hastanelerde görev aldı. Şimdi ise SANKO Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde hasta kabulüne başlamış durumda.

SANKO Üniversitesi Hastanesi, uzman hekim kadrosunu genişleterek hastalarına daha fazla hizmet sunmaya devam ediyor. Dr. Fatih Demir'in katılımı, hastaların nörolojik sorunlarını çözme konusundaki yeteneklerini artırarak, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nin sağlık hizmetlerini daha da güçlendirecektir.