Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki Taşlı Sokak’ta Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık’ın, aralarında daha önceden de husumet bulunan komşuları ile tartışması, kavgaya dönüştü. Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık, husumetli oldukları komşularına tüfekle kurşun yağdırdı. Yaşanan olayda 5 kişi yaralanırken gözaltına alınan Işık ve oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayın büyümesi üzerine şarkıcı Metin Işık ve Mustafa Işık, pompalı tüfeklerle komşularına ateş açtı. tüfeğinden çıkan saçmaların sırtına isabet ettiği Y.M.S., kulağının arkasına isabet ettiği N.D. ve göğsüne isabet ettiği S.N.M. ağır yaralanırken, saçmalar bacağına isabet eden Y.Y. ve F.D. de hafif yaralandı.

Şarkıcı Metin Işık kimdir?

Şarkıcı Metin Işık, 1967 yılında Almanya doğmuştur. Kayserili bir aileden olan Metin Işık, ağla gözüm ağla, Lay lay lom gibi şarkılarıyla büyük çıkış yapmıştır. Uzun zaman önce Almanya'dan Türkiye'ye dönen ve gazinolarda müzisyen olarak çalışan Işık, 2005 yılında çıkarttığı Ağla Gözüm adlı ilk albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan "Melek Yüzlü Sahtekâr" isimli parça ile büyük bir çıkış yakalayan sanatçı devamında çıkardığı şarkı ve albümleri listeleri zorlamayı başardı. İkinci albümünü 2009 yılında "Aydan Güzel/ Hasret Koydum Adını" ismi ile yayımladı.

Popüler Şarkıları:

Ağla Gözüm

Lay Lay Lom

Duygular Yalanmış

Deli Olurum

Hasret Koydum Ben Adını