Onikişubat ilçesinde, Kahramanmaraşlı Şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen törenle açılan kütüphane, eğitimseverlerle buluştu. Açılış törenine, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve şehit ailesi katıldı.

Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, yaptığı açıklamada, projenin şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatma ve eğitimde destek olma amacını taşıdığını vurguladı. Kütüphanenin gençler için önemli bir kaynak olacağını belirten Bilgiç, topluluğun benzer projelere destek vermeye devam edeceğini ifade etti.

Açılış törenine katılan protokol üyeleri ve diğer konuklar, Şefkat Elçileri Topluluğu'na teşekkür ederek, eğitime katkı sağlayan bu önemli projeye verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, kütüphanenin gençler için önemli bir kaynak olacağını vurgulayarak, öğrencilere hitaben, "Bugün bu kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizler, bu şehrin yeni güzel adamları olacaksınız. Bu da okumak ve düşünmekle mümkün olacak." dedi.

Şehit İsmail Kuyzu adına açılan kütüphane, gençlerin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine ve bilgiye daha kolay ulaşmalarına olanak sağlayarak, şehitlerin anısının eğitim yoluyla yaşatılmasına önemli bir katkı sunuyor. Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek, projeye destek verenlerin ve katkı sağlayanların önemine vurgu yaptı. Bilgiç, "Her adım attığınızda burada Şehit İsmail Kuyzu'nun hatırasını yaşatacaksınız. Bu gibi projelere destek geldikçe daha fazla kütüphane açmaya devam edeceğiz" dedi.